БЕОГРАДСКИ МЕТРО И ФРАНЦУСКИ АЛСТОМ ПОТПИСАЛИ СПОРАЗУМ

БЕОГРАДСКИ МЕТРО И ФРАНЦУСКИ АЛСТОМ

Фото: Делегација ,,ЈКП Београдски метро“ на градилишту метроа у Лиону

ЈКП „Београдски метро и воз“ и француска компанија „Alstom“ потписали су Оквирни Споразум између: Секретаријата за јавни превоз, Градске управе града Београда, ЈКП „Београдски метро и воз“ и „ALSTOM Transport S.A.“ korporacije.

Сврха овог Споразума је да одреди кораке које треба предузети у правцу закључивања одговарајућих уговора између Страна у циљу пројектовања и изградње Транспортног система Пројекта „Београдски метро“.

Споразум су потписали директор ЈКП „Београдски метро и воз“ Станко Кантар и директор развоја пословања „Alstom“ Andrieux Nicolas. Потписивању су присуствовали генерални директор Henri Poupart – Lafarge и директор за односе са јавношћу француске компаније Philipe Delleur.

На позив француске компаније „Alstom“ представници предузећа „Београдски метро и воз“, на челу са директором Станком Кантаром, боравили су у посети Републици Француској.

Циљ путовања је представљање техничких решења за београдски метро од стране ове француске компаније.

Током боравка у Француској, представници нашег предузећа, заједно са представницима компанија „Alstom“ и „Egis Rail”, које су ангажоване на пројекту изградње метроа у Београду, обишли су 06. децембра 2021. године изградњу линије Б Лионског метроа.

Београдски метро

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x