Политика приватности

Наша адреса веб места је: https://beogradske.rs.

Politika privatnosti

Hvala vam što ste posetili naš sajt. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo vaše lične podatke tokom vašeg boravka na našem sajtu.

Koje podatke prikupljamo

Prilikom vaše posete našem sajtu, možemo prikupljati određene lične podatke koje dobrovoljno pružate. Ovo uključuje:

  • e-mail adresa prilikom popunjavanja forme za kontaktiranje ili ostavljanje komentara na sajtu. Omogućeno je da ostavite sadržaj koji sami definišete kao i pod kojim ćete imenom-pseudonimom da se prijavite. Stoga u vezi ostavljanja komentara, u skladu sa vašim pravom na slobodu istraživanja, vi sami birate koje ćete i da li ćete vaše lične podatke učiniti dostupnim javnosti i da li ćemo mi uopšte imati vaše lične podatke.
  • Pored tih informacija u vezi sa komentarima koje vi učinite javnim na našem portalu, mi prikupljamo i vreme i datum komentara kao i IP adresu sa koje je komentar postavljen. 
  • Samim pristupom sajtu i ostavljanjem komentara vi prihvatate Pravila korišćenja kao i ovu Politiku privatnosti, koji su istaknuti na samom sajtu. Takođe, vaše podatke po istom osnovu možemo obrađivati i u slučaju eventualnih zloupotreba naloga, kao i sprečavanja istih na komentarima. Ovo uključuje i blokiranje komentara koji krše naše Pravila korišćenja i relevantne zakonske propise. Na kraju vaše podatke možemo otkriti ili podeliti sa određenim državnim organima ako se to od nas zahteva na osnovu zakona. Takođe iste možemo otkriti i na osnovu na zakonu utemeljene, pisane, sudske ili druge odluke državnog organa kojom se na osnovu relevantnih propisa može omogućiti uvid u Lične podatke. 
  • Tehničke informacije, uključujući IP adresu, tip pregledača, informacije o operativnom sistemu i slično, kako bismo poboljšali vaše iskustvo na sajtu.

Kako koristimo vaše podatke

Vaši lični podaci mogu biti korišćeni na sledeće načine:

  • Da bismo vam pružili odgovore na upite koje ste poslali putem forme za kontaktiranje.
  • Da bismo personalizovali vaše iskustvo na sajtu i prilagodili sadržaj vašim interesovanjima.
  • Da bismo analizirali podatke o korišćenju sajta kako bismo poboljšali njegovu funkcionalnost i ponudu.
  • Da bismo sproveli marketinške aktivnosti, ukoliko ste dali svoj pristanak za primanje marketinških poruka.

Deljenje podataka sa trećim stranama

Vaše lične podatke nećemo prodavati, iznajmljivati ili deliti sa trećim stranama bez vašeg pristanka, osim ukoliko to nije neophodno u svrhu pružanja usluga na ovom sajtu (npr. pružaoci hosting usluga). Međutim, možemo deliti agregirane, nespecifične informacije o korišćenju sajta u svrhu analize i statistike.

Sigurnost podataka

Važno nam je da vaši lični podaci budu bezbedni. Primenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlašćenog pristupa, gubitka ili zloupotrebe.

Veze ka drugim sajtovima

Naš sajt može sadržati veze ka drugim sajtovima koje ne kontrolišemo i na koje se ova politika privatnosti ne odnosi. Pre nego što pružite svoje lične podatke na drugim sajtovima, preporučujemo da pročitate njihove politike privatnosti.

Promene politike privatnosti

Ova politika privatnosti može biti povremeno ažurirana kako bismo odgovorili na promene zakona ili naših usluga. Bilo kakve promene će biti objavljene na ovoj stranici, pa vas pozivamo da je redovno proveravate.

Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi sa ovom politikom privatnosti ili korišćenjem vaših ličnih podataka, slobodno nas kontaktirajte putem forme za kontaktiranje na našem sajtu, email redakcije: kontakt.beogradske@gmail.com

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

Datum poslednje izmene: 25.07.2023.