НОВИ ХОТЕЛ НА ТОШИНОМ БУНАРУ

НОВИ ХОТЕЛ НА ТОШИНОМ БУНАРУ3

Нови хотел на Тошином бунару имаће 4 звездице, а градиће се на месту постојећег објекта који ће бити срушен.

Зграда ће имати поред хотелског и стамбени део.

Садржаће 41 стан и 28 хотелских соба са 56 кревета, пише у Урбанистичком пројекту који је огласио Секретаријат за урбанизам.

Објекат ће бити спратности По+Су+П+8.

Према Плану генералне регулације катастарска парцела 816 К.О. Нови Београд налази се у површинама мешовитих градских центара, који се разрађују израдом Урбанистичког пројекта.

Локација се налази у окружењу девастираног градског ткива, по постојећој намени привредне и комерцијалне делатности (магацини, ауто сервиси и малопродаје) .

Локација је са источне стране оивичена јавном саобраћајном површином – улицом Тошин бунар, са западне стране осталим зеленим површинама, са северне стране са катастарском парцелом. 815 (на којој постоје изграђени објекти лошег бонитета), а са јужне стране са К.П. 817/1 на којој се налази ауто сервис изграђен без дозволе, пише у документацији.

На парцели К.П. 816 се налази објекат спратности П+Пк – хотел, као и спортска хала као и балон за спортске активности, који су предвиђени за рушење.

Комплекс ће имати 104 паркинг места.

Пешачки приступ парцели је пројектован са улице Тошин бунар. Приступ гаражама је остварен преко улазне рампе ширине 5,5м максималног
нагиба 15%

Форма објекта је условљена задатим границама грађења. Спратови се каскадно повлаче по висини објекта, како би растојање од бочних граница парцеле било у задатим параметрима.


Новопројектовани објекат је савременог карактера и високог стандарда у смислу примењених материјала и техничких решења, што ће уз визуелно атрактивну форму,представљати допринос и унапређење постојећег грађевинског фонда на предметној локацији, наводи се у документацији.

НОВИ ХОТЕЛ НА ТОШИНОМ БУНАРУ НЕЋЕ БИТИ ОДВОЈЕН ОД СТАМБЕНОГ ДЕЛА ЗГРАДЕ

Садржај зграде се међусобно преплиће, па су тако и хотелски и стамбени садржаји присутни на свим спратовима.

На првом спрату су ресторан и кухиња, две хотелске собе, као и шест станова.

Други и трећи спрат имаће по 11 хотелских соба и шест станова. На четвртом спрату налазиће се две две хотелске собе, као и шест станова.

Базен дубине 1,6 м ће се налазити на петом спрату, као и свлачионице, сала за вежбање, просторија за масажу. На истом спрату биће и шест станова.

На шестом, седмом и осмом спрату ће се налазити само станови.

Јавни увид Урбанистичког пројекта који је израдио биро Далмак за инвеститора Зорана Радијичића трајаће до 9. фебруара 2022. године у Градској управи.

  • ЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

ПРОДАТЕ И БИПОВЕ ЗГРАДЕ У СКАДАРЛИЈИ

У ПЛАНУ ГРАДЊА НА 300 ХЕКТАРА КОД КРЊАЧЕ ПРЕМА ПАНЧЕВУ

Беоинфо

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x