ЧЛАНОВИ УДРУЖЕЊА КАРГО У ПРОТЕСТУ ИСПРЕД ПОЛИЦИЈЕ У 29. НОВЕМБРА

КАРГО ВОЗИЛО

( Фото: Карго, Твитер)

 

Из Удружења КарГо (CAR.GO) најавили миран протест у 12 сати. Чланови би требало да своја возила оставе на дозвољеним местима, а онда да пешака дођу испред станице полиције.

Више од 1000 чланова Удружења КарГо протестоваће мирно данас у 12 сати испред Полицијске управе за Град Београд, (станица 29. новембар), у Булевару деспота Стефана 107.

Чланови би требало да своја возила оставе на дозвољеним местима, а онда да пешака дођуиспред станице полиције. Ту ће се окупљенима обратити Александар Вучић, председник удружења, који ће заједно са једним од осам приведених чланова Удружења, Небојшом Ранђеловићем, службеницима у полицији предати поднесак намењен унутрашњој контроли о злоупотребама и насиљу полиције по наредби „црвених качкета“.

Затим би чланови требало да се мирно разиђу.

Подсећамо, прошлог понедељка у Булевару Михајла Пупина у Новом Београду саобраћајниинспектори у сарадњи са Комуналном полицијом покушали су да заплене једно возило члана Удружења КарГо.

Затим су други чланови у великом броју дошли да подрже колегу и спрече одузимање аутомобила. Тада су дошле и бројне екипе припадника специјалне полиције, а приведено је осам особа, међу којима и адвокат компаније КарГо.

Да подсетимо, пре десетак дана је због одузимања возила возачу КарГо настао хаос на Новом Београду.

ЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПРЕКО 20 ПОЛИЦИЈСКИХ ПАТРОЛА ОДУЗЕЛО ВОЗИЛО ,,КАР.ГО”. НАСТАО ХАОС

Новости

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x