ПРЕКО 20 ПОЛИЦИЈСКИХ ПАТРОЛА ОДУЗЕЛО ВОЗИЛО ,,КАР.ГО”. НАСТАО ХАОС

КАРГО ВОЗИЛО

Због одузимања возила возачу КарГо настао је хаос на Новом Београду.

 

Скоро два сата био је затворен потез од СИВ-а до Бранковог моста, на терену је било 20 полицијских возила. Брзо се око возила окупило на десетине колега из Кар:го, који су легли на пут у покушају да спрече возило паркинг сервиса да однесе аутомобил њиховог колеге.

После неког времена, стигло је још 6 марица, Жандармерија и возило Хитне помоћи, пошто је позлило возачу коме су покуђали да одузму возило.

Након бурне расправе окупљених, приведено је више чланова Удружења Карго, као и њихов адвокат који се налазио на лицу места, потврђено  је из овог удружења.

 

“ОДУЗИМАЈУ ВОЗИЛО БЕЗ РЕШЕЊА И ЗАПИСНИКА”

Цар Го је саопштио да је покушај одузимања возила тече без решења инспектора, без записника о одузимању, и да саобраћајни инспектор није на терену, те, како су оценили, “овај чин представља противзаконито одузимање возила”.

Председник удружења Цар Го Александар Вучић је оценио да “Београд изгледа као да је у току хапшење нарко-босова” и додао да се на Новом Београду окупило више од 500 чланова Удружења ЦарГо И грађана како би спречили насилно одузимање возила.

 

Блиц, Београдске.рс,

Facebook
Twitter
Instagram

Напишите коментар