У БЕОГРАДУ НА ВОДИ МЕСЕЧНО СЕ ПРОДА ПРЕКО 100 СТАНОВА

У БЕОГРАДУ НА ВОДИ МЕСЕЧНО СЕ ПРОДА ПРЕКО 100 СТАНОВА

Фото: Изглед компекса са спортским центром / Belgrade waterfront

У Београду на води се месечно у просеку прода 110 станова, а управо је продат 6000. јубиларни стан, саопштила је та компанија.

Врхунски квалитет станова и фантастична локација утицали су и на одлуку јубиларног купца да изабере стан баш у Београду на води, наводи се у саопштењу.

У питању је Драгана Бошковић, а њен избор је пао на зграду BW Nika.

„Одавно планирамо куповину стана на овој локацији, јер надохват руке имамо доста разноврсних садржаја за све чланове наше породице. Поред ових предности, одговарале су нам погодности плаћања у ратама без камате, а и цена је доста реална за данашње тржиште некретнина. Још када се зна да у у ту цену улазе не само квадрати, него и разни други садржаји у згради и њеној непосредној близини, онда је ово заиста добитна комбинација“, закључује Драгана Бошковић.

Комплекс у којем се налази зграда Ника имаће још три стамбене зграде, док ће у средини бити изграђен спортски центар Аполо, који ће садржати теретану, затворени базен, сауну и спа центар.

У Београду на води се тренутно гради девет зграда уз Савску улицу, две уз централни парк, као и две уз реку. Истовремено се реконструишу хотел Бристол, као и комплекс Ложионица.

Београд на води, Београдске

ЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

ЈУГОИМПОРТ СДПР ГРАДИ СТАНОВЕ УМЕСТО КАСАРНЕ У ЗЕМУНУ

У ПЛАНУ ПОЛА МИЛИОНА НОВИХ КВАДРАТА У НАСЕЉУ БРАЋА ЈЕРКОВИЋ

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x