ОД ДАНАС И ЗЕМУН У АКЦИЈИ. ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ НА ЗНАК

ЈКП „Паркинг сервис“ данас је саобраћајном сигнализацијом обележио шест „беби“ паркинг места у Вуковој улици у близини Земунског породилишта.

Приход од паркирања на овим посебно обележеним „беби“ паркинг местима, којих од данас има 24, прикупља се у периоду од годину дана, а затим „Паркинг сервис“ од прикупљене своте набавља медицинску опрему неопходну породилиштима и донира је.

Пре неколико дана завршен је други циклус ове акције потписивањем уговора о донацији са три београдска породилишта и уручењем медицинских средстава.

Контејнери за стерилизацију Фото: Паркинг сервис

ЈКП „Паркинг сервис“, као друштвено-одговорно предузеће, жели да кроз акцију „Беби паркинг место“, донацијом медицинске опреме, помогне породилиштима на територији Београда, а све у циљу побољшања квалитета рада ових установа, речено је током промоције акције.

 Ове године ГАК „Народни фронт“ добила је пет кардиотокографа (ЦТГ), Клиника за гинекологију и акушерство КЦС инструменте за хистероскопске интервенције и Болница за гинекологију и акушерство КБЦ „Звездара“ добила је девет контејнера за стерилизацију хируршких инструмената и текстила.

Паркинг сервис

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x