НА ПРОДАЈУ И ЕПС-ОВА ИМОВИНА У БЛОКУ 20

Продаја имовине предузећа Рад у стечају заказана је за 25. децембар 2023.

Фото: Гугл

Тек што је продата годинама запуштена и недовршена зграда Рада у Блоку 20, земљиште и објекти из најближег комшилука могли би да заврше на исти начин.

Електропривреда Србије ад Београд и Електродистрибуција Србије доо Београд огласиле су продају грађевинског земљишта на неколико катастарских парцела оивичених улицама Владимира Поповића и Милентија Поповића и Земунским путем, као и неколико објеката на тим парцелама и то путем прикупљања писмених понуда за отуђење непокретности у заједничкој својини, пише Екапија.

Ради се о парцелама чије су површине 5.424, 5.016, 1.741 и 428 м2.

На продају су и објекти у изградњи на предментним парцелама – енергетско-пословни објекат А и Б, објекат гараже Ц, објекат склоништа Д и објекат Е (који чине колско-пешачка саобраћајница, паркинг места, слободне и заједничке површине).

Из продаје се изузима електроенергетски део објекта А, трафостаница 110/10 КВ, која се налази у централном делу објекта и заузима етажу подрума, приземља и мезанина, са површином од 2.601,43 м2, са припадајућим вентилационим каналима који се простиру до крова. Електродистрибуција Србије доо Београд остаје искључиви инвеститор на ТС – истиче се у огласу у коме се наглашава да се непокретности продају у виђеном стању.

Почетна цена по којој се продаје ова имовина је 48.536.127 евра.

Како је наглашено, критеријум за избор најповољнијег понуђача биће највиша понуђена цена која мора бити једнака са почетном или већа од ње.

Рок за подношење понуда је 12. март.

Да подсетимо, предузеће Делта холдинга, Делта некретнине купило је београдско грађевинско предузеће Рад у стечају као правно лице за око 954,3 милиона динара пред крај прошле године.

Предузеће Рад је у стечају од 2001. године.

Стечајну масу Рада чини више пословних простора, локала и станова у Београду и Бору, Панчеву и Скопљу, као и потенцијална права на земљишту у Београду.

Екапија

ЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

У ВИШЊИЦИ СЕ ПЛАНИРА КОМПЛЕКС ЕСПЕРАНЦА ОД ПРЕКО 1000 СТАНОВА

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x