,,КАР ГОУ“ КУПИО ТАКСИ УДРУЖЕЊЕ

,,КАР ГОУ" КУПИО ТАКСИ УДРУЖЕЊЕ

„Кар гоу” је данас саопштио да је купио такси привредно друштво и да је предао захтев за издавање 1.200 такси дозвола градском Секретаријату за саобраћај,  Сектору за ауто такси превоз.

У саопштењу се наводи да је „Кар гоу” купио такси привредно друштво које послује на тржишту још од 1994. године.

Како оцењују, куповина такси привредног друштва, као и предаја захтева за такси дозволе, један је од најбољих начина да се ситуација са таксистима реши на миран начин, пренео је Танјуг.

Према најновијој, званичној, студији Београду недостаје 1.700 такси возила, указао је „Кар гоу” у саопштењу и навео да таксисти, „њихове јавне и тајне вође”, захтевају да се региструју, а да им дозволе не дају.

„Кажу региструјте се, а ниједној компанији не дају такси дозволе”, напомињу у саопштењу.

„Кар гоу” изражава наду да ће разум превладати и да ће добити решење, како кажу, у интересу свих грађана Београда.

„Управо из тог разлога нисмо изашли на улице. Куповином такси привредног друштва и предајом такси дозвола, једном за свагда желимо да станемо на пут картелима и отворимо пут за нормалан живот у Београду”, закључили су у саопштењу.

Такси удружења су протеклих дана изнела захтеве за поскупљењем услуге и гашење „Кар гоу” платформе, те запретили затварањем улица, уколико им се не остваре захтеви. „Кар гоу” је иницирао организовање контра протеста и у међувремену преиначио захтеве, наводи се у саопштењу.

„Кар гоу” се такође захвалио манастиру Хиландар на подршци и додаје да је то један од разлога за одабир другачијег приступа.

  • ЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

ЗЕМУНСКИ КЕЈ ДО ПУПИНОВОГ МОСТА – МЕАНДРИ ДУНАВА КАО ИНСПИРАЦИЈА

БАС ИЗМЕНИО ГРАЂЕВИНСКУ ДОЗВОЛУ ЗА НОВУ СТАНИЦУ

Политика

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x