ИЗАБРАН ИЗВОЂАЧ ЗА ГЛАВНУ У ЗЕМУНУ

НА ПРОЛЕЋЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ГЛАВНЕ УЛИЦЕ У ЗЕМУНУ

Реконструкција Главне улице у Земуну треба да почне овог пролећа, а посао на тендеру који је расписан у децембру добила је група извођача коју чине компаније Штрабаг и Секуритон.

Како се наводи у одлуци, њихова понуда је садржала укупну понуђену цену са ПДВ-ом у износу од 647.794.400,68

Обнову Главне улице у Земуну реализује Секретаријат за инвестиције, а како је раније најављено радиће се даноноћно како би се посао завршио у року од 240 дана.

Документацијом су обухваћене улице Авијатичарски трг и Главна, односно цео потез од Карађорђеве улице до Трга Бранка Радичевића.

Обнова ће бити изведена у пуној ширини постојеће регулације од 22 до 28 метара где ће коловоз ће бити од асфалтног застора, а тротоари и ивичњаци од камена са урађеним плочама за слепе и слабовиде.

Предвиђа се и уклапање са свим попречним саобраћајницама, наводи се и додаје да је планирана корекција на појединим раскрсницама што ће, уз проширење постојећих трака и тротоара, обезбедити већу и функционалнију проходност возила јавног превоза.

Предвиђена је реконструкција кишне канализације и водоводне мреже, замена расвете новим ЛЕД светиљкама, али и делимична реконструкција канализације, као и постављање нове светлосне и вертикалне сигнализације и заштита постојеће топловодне мреже.

Београдске.рс, Портал јавних набавки

ЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

КОНАЧНО ДОЗВОЛА ЗА ОБНОВУ ЗГРАДЕ БЕОБАНКЕ НА ЗЕЛЕНОМ ВЕНЦУ

ПРОШИРЕЊЕ ТЕХНИЧКИХ ФАКУЛТЕТА У ЧЕТИРИ ФАЗЕ

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

1 Коментар
Највише гласова
Најновије Најстарије
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
gonzo
gonzo
1 година пре

Ne verujem. Glavna je u dosta dobrom… Читај даље »

1
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x