ГТЦ ДЕМАНТУЈЕ ДА ЈЕ ОВО КОНАЧНО РЕШЕЊЕ ЗА БЛОК 41А

гтц ће градити 4 зграде у блоку 41

www.chapmantaylor.com

Три идејна решења за блок 41а која је јуче на својим друштвеним мрежама представио архитектонски биро Чапман Тејлор нису оно што ће се градити на плацу у Милутина Миланковића.

То је информација коју смо добили у компанији ГТЦ.

Иако су на сајту тог архитектонског студија детаљно навели шта је био предмет конкурса, укључујући квадратуру, динамику изградње, те навели да је треће решење и коначно, из компаније ГТЦ су за наш портал демантовали да је то актуелни план и навели да ће када буде било детаља благовремено обавестити јавност.

ГТЦ из Мађарске је, да подсетимо, купио плац од 19.500 м2 на углу Милутина Миланковића и Омладинских бригада током 2021. године.

Студио ,,Чапман Тејлор“ дизајнирао је у Београду кулу ,,Ушће 2″.

Ипак није коначан изглед, већ конкурсни рад

КУПОВИНУ НАПРЕДОВОГ ЗЕМЉИШТА ОДОБРИЛА КОМИСИЈА ЗА КОНКУРЕНЦИЈУ

Да подсетимо, Комисија за заштиту конкуренције пре годину и по дана је одобрила фирми ГТЦ из Мађарске преузимање фирме Напред 41 из Београда, јер ова операција на тржишту управљања и располагања канцеларијским простором не угрожава услове конкуренције, саопштено је тада.

У решењу се наводи се да куповином фирме Напред 41 која је носилац дугорочног права закупа 19,5 хиљада квадратних метара у новобеоградском блоку 41а ГТЦ стиче прилику да реализује своју намеру развоја пројекта на том простору.

ГТЦ из Мађарске део је „Глоб Трејд Центра“ из Пољске.

ГТЦ ПРОДАО 11 ЗГРАДА У БЕОГРАДУ

ГТЦ је портфолио својих некретнина у Београду продао мађарском инвеститору Индотек Гроупу.

Грађевинско предузеће Напред планирало је пре неколико година изградњу стамбено-комерцијалног комплекса у новобеоградском Блоку 41а. Према тадашњим најавама, комплекс би чиниле стамбене куле и тржни центрар.

ЧИТАЈТЕ ЈОШ И: ЗАВРШЕНА ИЗГРАДЊА НАЈВИШЕ ЗГРАДЕ У ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ

www.chapmantaylor.com, beogradske.rs

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x