ЗБОГ ВЕЛИКЕ ОПАСНОСТИ ПО ДРУГИ ПУТ ОДЛОЖЕН КОНЦЕРТ ФИЛХАРМОНИЈЕ

Бина у води и блату. Фото: Београдска филхармонија

 

Концерт на отвореном Београдске филхармоније заказан за 30. јун на Ушћу се одлаже, и то из безбедносних разлога.

Због обилне кише која је пала у четвртак увече и натопила земљиште, процена свих релевантних служби за процену безбедности је да терен није сигуран за публику и да носи бину која тежи више десетина тона.

„Уместо Дизнијеве Фантазије уживо, једина могућа опција би била да организујемо рвање Мини Маус и Снежане у блату до колена. Шалу на страну, ово је једна од најтежих одлука коју смо морали да донесемо. И поред велике жеље не само 105 музичара, шефа-диригента Габријела Фелца и продукције Београдске филхармоније, већ и бројне публике која се мери у десетинама хиљада и која је жељно очекивала овај догађај, и најмањи ризик у вези са безбедношћу концерта, довољан је да будемо максимално одговорни и пронађемо нов термин за наш Трећи концерт на отвореном“, рекао је Иван Тасовац.

Да подсетимо, ово је друго одлагање концерта, јер је прошле недеље, у време када је требало да буде одржан Београд захватило невреме.

Београдска филхармонија је најавила извођење Дизнијеве Фантазије уживо за 23. јун и одложила концерт због црвеног метео аларма и временских непогода, али је успела да целокупну продукцију помери за 30. јун. Међутим, олуја која је задесила Београд у четвртак увече (27. јун 2019.) током које је пало 27 литара кише по квадратном метру, направила је нови низ неприлика због којих ће Филхармонија потражити нови датум за концерт на отвореном, а који ће бити накнадно објављен

 

Читајте још: Дизни на Ушћу

 

Филхармонија

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x