Војномедицинска академија одложила искључење воде за 24 часа

Иако су најављени као неодложни, радови на производном погону Макиш, због којих је велики део града требало да остане без воде, одложени су за 24 часа како би се обезбедило нормално снабдевање Војномедицинске академије као дежурне здравствене установе, саопштено је вечерас из Београдског водовода и канализације.

Како се наводи, одлука о одлагању почетка радова донета је у договору са ВМА која ће сутра бити дежурна здравствена установа за пацијенте из Београда али и целе Србије.

Потрошачи у више београдских општина неће имати воду од четвртка, 28. априла у 7 часова до петка, 29. априла у 7.00 због „унапређења технолошког процеса прераде воде и смањења трошкова њене производње“.

Без воде ће остати потрошачи у следећим насељима – општина Палилула: Крњача, Котеж, Овча и Борча; општина Раковица: у близини зграде градске општине, као и Улица патријарха Димитрија са околним улицама; општина Чукарица: Жарково, Железник, Умка, Остружница, Рушањ, Сремчица и Велика Моштаница; општина Сурчин: Прогар, Јаково и Петровчић и општина Вождовац: Рипањ, Степашиновац, Зуце, Траншпед, Орловица, Липар, Чаршија, Феропласт, Врчин, Пиносава, Бели Поток и торањ Авала.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x