Радови код БИГЗ – а мењају саобраћај на Мостарској петљи

Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда радиће на реконструкцији Булевара војводе Мишића, при чему ће доћи до посебне организације саобраћаја у овом булевару у зони прикључка интерних саобраћајница унутар комплекса „Стари млин”, саопштавају из Секретаријата за саобраћај. 

Радови ће се изводити по фазама, и то
–    фаза 0: припремни радови на делу тротоара и коловоза (изградња дела разделног острва уз десну ивицу Булевара војводе Мишића, уклањање заштитне ограде)  од 18. до 23. маја;
–    фаза 1: обуставља се саобраћај низ рампу која повезује Булевар војводе Мишића и доњи ниво петље „Мостар” од 24. маја до 3. јуна;
–    фаза 2: завршавају се преостали грађевински радови у временском периоду од 4. до 9. јуна.
Током извођења радова у фази 0 и фази 2 не мења се режим рада линија јавног градског превоза. Возила ЈГП-а ће се кретати преосталом коловозном површином.

Током извођења радова у фази 1 возила са линија јавног градског превоза ће делимично изменити трасу  и то: линије број 23, 37, 55, 58, Е2, 37Н, 56Н и 511Н. На делу од почетка зоне радова до стајалишта „Мостар” у смеру ка граду, уместо рампом која повезује Булевар војводе Мишића и доњи ниво петље „Мостар”, возила са ових линија саобраћаће на следећи начин: Булеваром војводе Мишића, пре наиласка на зону радова преусмеравају се на саобраћајну траку супротне коловозне траке, интервентни пролаз (полукружна саобраћајница на најнижем нивоу петље „Мостар”), уливна рампа на петљи „Мостар”, Булевар Франше д’Епереа и даље редовним трасама. У повратку возила неће мењати трасу.

Ови радови неће утицати на одвијање трамвајског саобраћаја.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x