Променили смер Грачаничке улице

На захтев грађана који живе на Косанчићевом и Обилићевом венцу од данас је промењен смер кретања аутомобила  Грачаничком улицом, саопштено је из Градске управе. 

„Као и до сада град ће наставити да поступа по сугестијама грађана, јер верујемо да само заједно можемо да дођемо до најбољих решења која ће омогућити да у Београду живимо квалитетније и удобније. После реконструкције Улице цара Лазара и њеног претварања у пешачку зону појавила се потреба да се промени смер којим аутомобили могу да користе Грачаничку улицу. Зато је данас у централној градској зони (Грачаничка и Цара Лазара) на основу налога Секретаријата за саобраћај, дошло до измене режима саобраћаја. Тачније, Грачаничка улица променила је смер и сад је усмерена од Вука Караџића до Николе Спасића, па су на тај начин возачи добили алтернативу, чиме је смањен притисак возила на Улицу Вука Караџића, то јест Топличин венац „,  рекао је Горан Весић, градски менаџер.

Весић је нагласио да ће Град Београд наставити да комуницира са грађанима, као и да ће се када је год потребно и изводљиво, мењати прописи како би се олакшало функционисање града.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x