Нова гаража у Блоку 72

ЈКП „Паркинг сервис” пустило је у рад реконструисану гаражу са резервисаним паркинг местима „Милева Марић Ајнштајн” у истоименој улици у Блоку 72 на Новом Београду. За станаре су обезбеђена 154 паркинг места на којима могу да паркирају аутомобиле и 12 места за мотоцикле.

Гаража у Блоку 72 Фото: Беоинфо
Гаража у Блоку 72 Фото: Беоинфо

„Паркинг сервис” је овај запуштени објекат преузео на управљање, уредио и привео намени. На иницијативу станара, гаража је најпре темељно очишћена од смећа, опрана и са стубова су уколоњени графити, а потом смо санирали постојећу расвету и хидрантску мрежу, обележили објекат хоризонталном и вертикалном сигнализацијом и поставили табле обавештења. Гаража је оргађена, постављене су улазно-излазне рампе и обезбеђено је дежурство чувара током 24 часа“, рекао је Андрија Чупковић, директор ЈКП „Паркинг сервис”.

Током првих 15 дана рада гараже, паркирање ће бити бесплатно. Од 1. јуна станари оближњих зграда, али и правна лица која имају седиште у близини, могу да паркирају аутомобиле у реновираној гаражи, по повољним месечним претплатама од 00 до 24 часа. За возила физичких лица претплата је 1.975 динара, док је за правна лица 2.825 динара. Власници мотоцикала могу паркирати двоточкаше по цени од 1.320 динара на месечном нивоу.

Захтеве за претплату заинтересовани корисници могу послати мејлом на info@parking-servis.co.rs или се обратити Корисничком сервису ЈКП „Паркинг сервис” на број телефона 011/3035-400.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x