Одношење кабастог отпада током викенда

ЈКП „Градска чистоћа” позива све становнике Београда да предстојећег викенда, 2. и 3. априла, искористе традиционалну акцију бесплатног одношења кабастог смећа како би избегли гомилање отпада поред контејнера осталим данима када се та услуга наплаћује.

Становници Београда у суботу и недељу могу да оставе непотребне кабасте ствари поред контејнера одакле ће их екипе „Чистоће” уклонити. За суграђане је та услуга потпуно бесплатна сваког првог викенда у месецу, док предузећа услугу плаћају по кубном метру однетог отпада и броју утрошених сати, али по изузетно повољним ценама.

Приоритет у одношењу непотребних кабастих ствари из домаћинстава током акције имају суграђани који располажу већим количинама отпада. О томе могу обавестити службе ЈКП „Градска чистоћа” позивањем телефонског броја 011/2768-770, након чега екипе овог предузећа одмах излазе на терен и уклањају отпад.

Циљ акције је да Београд и овог пролећа буде чист и здрав град и да се изађе у сусрет суграђанима који имају проблем одлагања непотребних кабастих ствари.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x