Измене саобраћаја у Француској улици, Барајево без воде

Током поправке трамвајских шина доћи ће до затварања саобраћаја у Француској улици, на раскрсници са Улицом цара Душана, од 7 сати 2. априла до 3 часа 4. априла.

Због ових радова биће промењен режим рада линија јавног градског саобраћаја, па ће трамваји са линије 2 редовно саобраћати на спољном кругу, а неће саобраћати на унутрашњем кругу, трамвајска линија 5 биће привремено укинута, док ће трамваји са линије 10, уместо до окретнице Калемегдан/Доњи град/, саобраћати до Трга Славија и носиће ознаку 10Л (Трг Славија/Бањица).

На релацији Дорћол (СРЦ „Милан Гале Мушкатировић”) – Вуков споменик уводи се аутобуска линија број 5А, која ће у оба смера саобраћати следећом трасом: Тадеуша Кошћушка – Цара Душана – Џорџа Вашингтона – 27. марта – Краљице Марије – Вуков споменик. Возила са аутобуских линија 24, 26, 37, 44, Е2 и Е8 ће у оба смера, на делу од Трга Николе Пашића до раскрснице улица Цара Душана – Француска саобраћати следећим саобраћајницама: Дечанском, Браће Југовића, Булеваром деспота Стефана, Џорџа Вашингтона, Цара Душана и даље редовним трасама.

На измењеном делу трасе возила јавног градског превоза ће користити постојећа стајалишта.

Део Барајева у уторак повремено без воде

Због радова „Електродистрибуције Београд” и прекида у снабдевању електричном енергијом објекта београдског водоводног система у уторак, 5. априла, од 8 до 18 сати пад притиска и повремени прекид у водоснабдевању осетиће потрошачи у насељима Ненадовац, Дражановац, Глумчево брдо, Гунцати, Средњи крај, Стражарија, Караула, Вранић, Мељак, Баћевац, Пландиште, Гај, Равни гај, Шиљаковац, Тараиш и Барајево. За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Из ЈКП „Београдски водовод и канализација” моле потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Све додатне информације могу се добити у Контакт центру овог јавног комуналног предузећа на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.бвк.рс.

 

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x