ГРАЂАНИ КОТЕЖА ОДУСТАЛИ ОД ПРОТЕСТА ПОСЛЕ САСТАНКА У ГСП-У

Од мирног окупљања и привремене блокаде саобраћајница се одустало након састанка са замеником генералног директора и финансијским директором ГСП-а Дејаном Крстовићем, саопштило је Удружење грађана Котеж.

Након дужег и детаљног разговора донето је неколико закључака, а ми их преносимо у целости:

1. Од сутра ће линија 43 ићи по реду вожње сем у случају квара на аутобусу.

2. Увек ће бити обезбеђен заменски аутобус да замени покварени.

3. Референт испред ГСП-а ће редовно у Котежу бележити тачна времена полазака.

4. Пратиће се поласци и даљинским путем.

5. У летњем режиму број аутобуса радним даном ће бити седам, суботом пет, недељом четири. У зимском периоду ће бити девет, суботом седам, недељом шест.

6. У октобру ће бити убачена два нова аутобуса.

7. Договорено је да једном недељно имамо директну комуникацију са директорком Јасминком Личином којој ћемо достављати све наше примедбе пристигле на групу о кашњењу, неисправним климама и непримереном понашању возача.

8. Узимаће и изјаве од возача и из погона за свако кашњење аутобуса

9. ГСП ће од Дирекције за јавни саобраћај тражити податке о броју очитаних карти

10. Редовност аутобуске линије 43 поред линије за Овчу ће бити у приоритетима директора ГСП, који је нов на функцији и који је спреман и лично да дође у насеље и обрати се грађанима на самом протесту.

Из Удружења грађана Котеж наводе да скраћење линије није била тема разговора, као и да ће се ускоро огласити са даљим плановима.

Да подсетимо, житељи насеља Котеж најавили су за данас мирно окупљање и привремену блокаду саобраћајница, у знак протеста због катастрофалне ситуације са јавним градским превозом.

Наиме, због учесталих проблема на аутобуској линији 43 која саобраћа из овог насеља, онемогућен је нормалан живот житеља и житељки нашег насеља.

Поласци аутобуса су у потпуности ван икаквог реда, возила су свакодневно у квару, паузе у поласцима су огромне и знају бити и по 45 минута. Грађани и грађанке Котежа осећају се потпуно одсеченим од остатка града, наведено је у најави протестног окупљања.

 

Данас

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x