БЛОК 42: РАДОВИ ОКО СТАНИЦЕ МЕЊАЈУ ТРАСЕ ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА 

БЛОК 42: РАДОВИ ОКО НОВЕ АУТОБУСКЕ СТАНИЦЕ ПОНОВО МЕЊАЈУ ТРАСЕ ЛИНИЈА ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА

Од сутра се поново мењају трасе појединих линија које пролазе око нове аутобуске станице на Новом Београду.

Секретаријат за јавни превоз саопштио је да ће се од сутра 19. до 31. децембра изводити трећа фаза радова у улицама Јурија Гагарина и Антифашистичке борбе.

 

Током ових радова, затвара се цео смер Улице Јурија Гагарина, на делу од Улице Марка Христића до Антифашистичке борбе, затим две десне саобраћајне траке на делу од Улице антифашистичке борбе до излазне рампе на Мост на Ади.

 

Десна коловозна трака Улице антифашистичке борбе, на делу од Улице Јурија Гагарина до силазне рампе са Моста на Ади на Улицу антифашистичке борбе, као и десна коловозна трака Улице антифашистичке борбе, на делу од Улице Јурија Гагарина ка топлани, такође ће бити затворене.

Коловозна трака Улице Јурија Гагарина у смеру ка Блоку 45 ће се на делу од Улице антифашистичке борбе до Улице Марка Христића користити за двосмерно одвијање саобраћаја, док ће се на делу од Улице антифашистичке борбе ка Мосту на Ади користити три саобраћајне траке за смер према Блоку 45, односно једна у смеру ка мосту.

Током радова у овој фази, трамвајски саобраћај ће функционисати несметано, док ће возила са аутобуских линија ЈГС-а саобраћати измењено.

 

БЛОК 42: ИЗМЕЊЕНЕ ТРАСЕ:

 

 

линија 60, смер ка Блоку 70А: Антифашистичке борбе – Јурија Гагарина – Омладинских бригада – Блок 70А, а смер ка Зеленом венцу: Блок 70А – Омладинских бригада – Јурија Гагарина и даље редовно;
линија 85, смер ка Борчи, редовна траса; смер ка Бановом брду, редовна траса;
линија 89, смер ка Блоку 72, редовна траса; смер ка Видиковцу, редовна траса;
линија 94, смер ка Реснику, редовна траса; а смер ка Блоку 45: Мост на Ади – Булевар хероја са Кошара – Антифашистичке борбе – Булевар Милутина Миланковића и даље редовно;
линије 95, Е1 и Е6, смер ка Борчи: Јурија Гагарина – Марка Христића – Булевар Црвене армије – Булевар Милутина Миланковића – Милентија Поповића и даље редовно; смер ка Блоку 45 редовна траса.

И даље ће се користити привремено успостављено стајалиште за линије 85, 89 и 94 у Улици Јурија Гагарина (због немогућности коришћења стајалишта „Блок 42”) на позицији непосредно испред скретања за улазну рампу на Мост на Ади у смеру ка Бановом брду, Видиковцу и Реснику.

 

Беоинфо

 

Читајте још: ФАБРИКА ГУМА У ИНЂИЈИ: ЈАПАНЦИ ПОЧИЊУ ГРАДЊУ 15. ДЕЦЕМБРА

 

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x