БЕОГРАД НА ВОДИ ПРЕДСТАВИО ЈОШ ЈЕДНУ ЗГРАДУ

BW BELLA БЕОГРАД НА ВОДИ ПРЕДСТАВИО ЈОШ ЈЕДНУ ЗГРАДУ

Фото: Београд на води

Београд на води представио је још једну зграду која ће се градити на троугластој парцели у оквиру комплекса иза Куле Београд.

Прва од три зграде је BW Bella са 307 станова распоређених на 20 спратова и са 1021 паркинг местом.

Станови су различитих структура: студио, јединице са једном, једном и по, две, три спаваће собе, као и дуплекси у приземљу.

Рецепција, обезбеђење и издвојен простор за пријем поште смештени су у лобију у приземљу, где се налазе и простор за одлагање колица и станица за кућне љубимце. Гаража за станаре простире се на два подземна нивоа.

BW Bella има унутрашње двориште замишљено као парк који обухвата различите садржаје: дечије игралиште, места за одмор испод дрвећа и пергола, стазу за трчање, као и разноврсно зеленило.

Централни део парка посвећен је високом дрвећу, испод којег нема никаквих конструкција, што му омогућава неометан раст. Такође, постоје стазе на различитим нивоима и зелене зоне које делују као природна баријера између парка и станова у приземљу, наводе у Београду на води.

BW Bella поседује директну везу са базеном од 20 метара, где ће станари имати приступ и спа центру, савременој теретани, свлачионицама са тушевима и спортско-рекреативним садржајима за децу.

Базен се налази у суседној згради и може му се приступити кроз подземну гаражу или шетњом кроз парк између два објекта. 

Из Београда на води наглашавају да широке терасе и високи прозори у свим становима имају максималну искоришћеност за обиље дневне светлости и јединствене погледе.

Да подсетимо, недавно је објављен урбанистички пројекат и за три куле од 100 метара између два моста према сајму.

Београд на води

ЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

BRIXWELL INVESTMENT ЋЕ ГРАДИТИ ОБЈЕКАТ УЗ ЧУБУРСКИ ПАРК

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

5 1 глас
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x