АРИА И ТЕРА – НОВЕ КУЛЕ У БЕОГРАДУ НА ВОДИ ДОБИЛЕ ИЗВОЂАЧА

Ариа и Тера су добиле главног извођача радова – домаћу компанију Градина.

Потписивањем уговора означена је нова фаза у изградњи ових стамбених објеката, који ће станарима пружити различите могућности, попут уређеног заједничког дворишта, дечјег игралишта и садржаја за релаксацију, саопштила компанија ,,Београд на води“.

Темељна јама за BW ARIA и BW TERRA је ископана још током пролећа, урађени су шипови, а сада је у наставак радова ушла ,,Градина“, као главни извођач.

„Стамбене зграде у оквиру Белгрејд Вотерфронт-а, међу којима су Ариа и Тера, пројектоване су тако да унапређују квалитет живота станара – близина реке, парка и одлична повезаност са свим деловима града само су неке од изузетних предности које живот у новом центру града доноси, сопштавају из Београда на води.

НАЈНОВИЈИ ПРЕГЛЕД ГРАДИЛИШТА У БЕОГРАДУ НА ВОДИ

Изградњу ових двеју зграда са задовољством смо поверили домаћој компанији Градина, која је већ доказала своју експертизу на једном од наших најзахтевнијих пројеката, тржном центру Галерији Белгрејд“, истакао је Никола Недељковић, генерални директор Београда на води.

 

АРИА И ТЕРА: КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ?

 

Ариа и Тера су куле чију архитектуру потписује домаћи архитекта Јован Митровић. Фото: Београд на води
Ариа и Тера су куле чију архитектуру потписује домаћи архитекта Јован Митровић. Фото: Београд на води

 

,,Смештене на идеалној локацији, у близини Савског парка, Сава Променаде, као и Галерије Belgrade, зграде BW Aria и BW Terra биће део узбудљиве стамбене четврти. Урбанистичко решење овог блока такође предвиђа повученост у односу на суседне парцеле, те су будућим станарима обезбеђени приватност и осећај пространости, уз додатан прилив природне светлости и свежег ваздуха“, наводе у Београду на води.

           

Ариа и Тера ће се налазити иза БВ резиденсиса, између Херцеговачке улице и Булевара Вудроа Вилсона.

„Зграде BW Aria и BW Terra су оличење стандарда високог квалитета, који је постао синоним за Belgrade waterfront. Поносни смо што настављамо сарадњу и што опет имамо прилику да својим искуством допринесемо изградњи највећег урбанистичког пројекта у региону“, рекао је Ђуро Ђурђевић, директор „Градине“.

Архитектуру зграда BW Aria и BW Terra, које је пројектовао наш награђивани архитекта Јован Митровић, карактеришу по три каскадна блока које фасади дају јединствен изглед, док станови имају директан поглед на реку или град. У приземљу зграда налазиће се и многи малопродајни локали.

ЧИТАЈТЕ ЈОШ: РАД ИНТЕРНЕШНАЛ ПРОДАТ: 13.000 м2 ПОРЕД САВЕ КУПИО МАТИЈЕВИЋ

Belgrade waterfront, Београдске.рс.

 

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x