СКАЈЛАЈН ОМНИА – ПОЧЕЛА ГРАДЊА КУЛЕ ОД 132 МЕТРА У БЕОГРАДУ

Скајлајн Омниа ће имати 31 спрат, и са укупном висином од 132 метра простираће се на скоро 40.000 м2.

У овој пословној кули неће бити чекања на лифтове, будући да је по пројекту предвиђено чак 11 брзих лифтова за запослене и посетиоце, саопштено из продајног тима.

Закупцима ће бити обезбеђена максимална флексибилност, јер ће постојати могућност да сваки спрат буде подељен према њиховим захтевима и потребама. Скајлајн Омниа ће имати простора за издавање, од 250 м2 до 920 м2 по спрату, омогућаваће да се свака делатност организује на оптималан начин. Ова савремена зграда представљаће пример употребе опреме високе технологије, а својом софистицираном телекомуникационом опремом испуњаваће ЛИД (LEED) Голд стандард.

НАПРЕДАК ГРАДЊЕ: ВИДЕО

Недостатак паркинг места у центру Београда један је од важних проблема пословног света, али корисници пословне куле Скајлајн Омниа неће морати да брину о томе, јер ће на располагању имати 479 гаражних паркинг места, што је у овом делу града изузетна предност. Приземље је предвиђено за малопродајне локале, а сваки пети спрат имаће терасу.

Овако конципирана и архитектонски импресивна зграда на престижној локацији, представљаће прави избор за компаније којима је неопходно првокласно, квалитетно и инспиративно радно окружење.

Ексклузивни заступник за издавање ове јединствене пословне куле је ЦБС (CBS)  Интернешнал, водећа консултантска кућа за некретнине у Србији, која је део Cushman & Wakefield групе.

Скајлајн промо, Београдске.рс

Читајте још: АРИА И ТЕРА НОВЕ КУЛЕ У БЕОГРАДУ НА ВОДИ ДОБИЛЕ ГЛАВНОГ ИЗВОЂАЧА

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x