ВЕЧЕРАС ДОЧЕК ЗЛАТНИХ ОДБОЈКАША

(Фото: Београдске.рс, архива)

Председник Скупштине града Никола Никодијевић позвао је грађане да дођу вечерас у 20 часова испред Скупштине града и у великом броју дочекају наше златне одбојкаше. 

– Вечерас у 20 часова очекујемо излазак наших златних одбојкаша на балкон Скупштине града, а пре тога, у 19 часова биће организован музички програм, најавио је Никодијевић за РТС.

Он је подсетио да се већ 25 година наши спортски успеси прослављају на балкону Скупштине града Београда.  

– Никад унапред не припремамо дочеке и то је неко наше правило јер овде раде људи који су врло изверзирани када су овакве ствари у питању тако да нам не треба много времена да све припремимо. Постоји једно правило да када испраћамо наше спортисте на велика спортска такмичења, увек се поздрављамо са „видимо се на балкону”  – рекао је Никодијевић и додао да је највећа част за сваког спортисту да га у његовом граду и његовој земљи поздраве људи за један велики спортски успех.

Према његовим речима спортисти су пронели славу и наше земље и нашег града широм Европе и света. 

–Одбојкаши су нас много пута обрадовали и сматрам да треба да их дочекамо како доликује. Позивам све Београђане да у што већем броју дођу и да направимо једну добру журку и прославимо европско злато. Не постоји земља у Европи која је била у истом тренутку првак Европе и у мушкој и у женској конкуренцији, некада је то био Совјетски савез. А једна Србија са око седам милиона становника успева да направи заиста изузетне резултате у спорту. Спорт је симбол овога града и државе и верујем да нас вечерас чека још једна добра журка – рекао је Никодијевић.

 

Беоинфо

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x