У току радови на погону „Макиш“, славине суве до сутра

Радови на производном погону за воду „Макиш“ почели су јутрос у седам сати и грађани се водом снабдевају из резервоара, рекао је агенцији Бета портпарол „Београдског водовода и канализације“ Владимир Шобот.

Он је казао да су први без воде због радова остали становници Палилуле у Борчи, Овчи, Котежу и Крњачи.

„Редовно снабдевање водом ће почети сутра у 7.00. Радове ћемо завршити и раније, али онда систем мора да се стабилизује“, казао је Шобот.

Како се наводи на сајту Водовода радови на погону „Макиш“ изводе се ради унапређење технолошког процеса прераде воде и смањење трошкова њене производње.

На сајту се наводи и да ће без воде остати становници зграда у близини зграде општине Раковица, Улице Патријарха Димитрија, Жаркова, Железника, Умке, Оструе, Рушања. Сремчице, Велике Моштанице, Прогара, Јакова, Петровчића, Бољеваца, Бечмена, Рипња, Степашиновца, Зуца, Траншпеда, Орловице, Липара, Чаршије, Феропласта, Врчина, Пинисаве, Белог потока и у околини торња на Авали.

Потрошачи у свим осталим деловима Београда од данас у 14.00 до сутра у исто време могу имати проблеме са прекидом снабдевања водом или да осетите умањени притисак.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x