У ПОНОЋ ПУШТАЈУ САОБРАЋАЈ ОД РУЗВЕЛТОВЕ ДО СТАРИНЕ НОВАКА

27. МАРТА
После пет месеци радова и више пробијених рокова, од поноћи ће коначно бити успостављен саобраћа кроз Улицу краљице Марије на потезу од Рузвелтове до Старине Новака, што у пракси значи да ће возилима моћи да се иде све до расксрнице са Таковском.

– На читавом потезу од Рузвелтове до Таковске улице урађена је нова фекална и кишна канализација, постављене су нове водоводне цеви, нова ЛЕД расвета и нове шине, завршена је нова коловозна конструкција. Део електричних и телекомуникационих инсталација је нов, а део заштићен, у складу са добијеним условима, а постављени су и нови семафори – рекао је Лука Петровић, секретар за инвестиције.

Пошто тротоари и паркинг места још нису завршени, дат је налог извођачу да повећа број радника. 

– Што се тиче деонице од Таковске до Дринчићеве улице, уколико не буде већих падавина, радови би требало да буду завршени и улица пуштена за саобраћај око 20. новембра – истакао је Петровић и захвалио је грађанима на огромном стрпљењу због гужви које су настајале услед радова на овим улицама. 

Обнова улица Краљице Марије и 27. марта започета је половином јуна и сав посао је тербало да буде окончан крајем августа, што значи не само саобраћајница него и тротоари. Рокови су пробијани из различитих разлога, а главни који су надлежни истицали јесу „непредвиђени проблем са инсталацијама”. Утисак грађана је да је кашњење проузроковало нешто сдасвим друго – константно мали број радника на градилишту.

Беоинфо, Политика

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x