Белоруси нуде троле без струје

ovde se dodaje opis slike

Помоћник градоначелника Београда Борко Милосављевић примио је представнике белоруског произвођача возила „Белкомунмашa”. Главна тема састанка је представљање конкретних решења за унапређење квалитета услуге највећег градског превозника.

„Поред набавке нових аутобуса, увођења нових решења попут електричних аутобуса у функционисање градског превоза и обнове трамваја, велику пажњу посветићемо и обнови тролејбуског возног парка. ГСП располаже са 125 тролејбуса од којих је 83 произвео „Беолкомунмаш” па смо желели да са представницима ове компаније разговарамо о конкретним мерама за осавремењивање возила“, рекао је Милосављевић.

1746159_Sastanak4_v
Састанак у Градској управи. Извор: Беоинфо

На састанку је договорено формирање мешовите радне групе која ће се искључиво бавити обновом популарних београдских „трола“.

Delegacija „Белкомунмаша“ представила је најсавременија решења за обнову тролејбуса  са циљем да се ова врста возила оспособи и за функционисање без прикључка на електричну мрежу. Како би се то омогућило, у возила је потребно уградити модерне суперкондензаторе, нагласио је помоћник градоначелника.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x