ПОНОВО УКИДАЈУ ТРАМВАЈЕ НА БУЛЕВАРУ

ОБНОВА 30 ФАСАДА

Због радова у Булевару краља Александра на трамвајској прузи у зони раскрснице са Улицом Лунета Миловановића, као и на трамвајској контактној мрежи у зони раскрснице са Улицом Велизара Косановића, које ће изводити ОЈ „Електрограђевинска оператива”  ГСП „Београд”, мења се режим рада појединих линија јавног превоза.

Како је саопштено из овог предузећа, од суботе у 00.30 часова до понедељка у 3.30 часова укидају се трамвајскe  линијe  6, 7 и 14. Трамвајска линија 9 се појачава, а успоставља се аутобуска линија 6А на релацији Вуков споменик – Устаничка. Траса ове линије је следећа: Вуков споменик – Краљице Марије – Булевар краља Александра – терминус „Устаничка”. 

Долазно и полазно стајалиште за линију 6А (код Вуковог споменика) је у Улици краљице Марије, заједно са линијама 32, 66 и ЕКО1. Возила са линије 6А саобраћаће трамвајском баштицом и користиће постојећа трамвајска стајалишта линија ЈГП дуж трасе. Привремено се укида стајалиште „Вуков споменик /Булевар краља Александра/”, у оба смера, за трамвајске линије 6, 7 и 14, наводи се у саопштењу ГСП „Београд”.

 

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x