НОВА ЗГРАДА ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БИЋЕ У ЗЕМУНУ. (ФОТО)

НОВА ЗГРАДА ПОРЕСКЕ УПРАВЕ

НОВА ЗГРАДА ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БИЋЕ У ЗЕМУНУ. (ФОТО)

 

Министар финансија Синиша Мали открио је како ће изгледати нова зграда Пореске управе.

„Овако ће изгледати нова зграда која ће почети да се гради у наредних неколико недеља“, написао је Мали на профилу на Инстаграму уз пратеће слике пројекта.

Зграда ће се, подсетио је, налазити у Земуну, код Земунских капија.

„Поносни смо на овај пројекат, јер једна озбиљна и важна институција, као што је Пореска управа, заслужује и адекватан простор“, оценио је министар.

Подсетимо, поменути објекат био је једна од тема недавно одржаног колегијума који је министар одржао са Пореском управом и са Управом царина (обе у саставу Министарства финансија).

 

ЧИТАЈТЕ ЈОШ: ГАРАЖА У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ СРБИЈЕ НА ШЕСТ НИВОА

„Управа царина и Пореска управа су две најважније управе у оквиру Министарства финансија када је реч о приходима у буџет и важно је да оне буду потпуно модернизоване, међусобно координисане и да на тај начин заједно раде како би допринеле стабилности јавних прихода и још бољем стању наше економије.

Запослени у овим управама раде изузетно тежак посао и утичу на увођење реда и на боље приходе у буџету. Зато желим да похвалим њихов рад, који је све ефикаснији из године у годину.

 

Радује ме и што ћемо у наредних неколико недеља поставити камен темељац за нову зграду Пореске управе која ће се налазити у Земуну“, рекао је Мали тада и додао да је за функционисање ових управа важан добар регулаторни оквир, те да је у том смислу значајно што су усвојени нови Закон о е-фактурама и Закон о фискализацији.

Б92

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x