МАРЕРА ПРОПЕРТИС И РУСКА ФСК ГРУПА ЗАЈЕДНО

sidney-siti-moskva- (1)

Фото: Комплекс Сиднеј сити у Москви / fsk.ru

Марера Пропертиес, компанија за инвестирање у некретнине, удружује се са ФСК Групом – једним од највећих и најпоузданијих грађевинских инвеститора у Русији, саопштено је из те компаније.

Обе компаније потписале су уговор којим започињу сарадњу на будућим резиденцијалним пројектима у Србији, комбинујући тако јачину обе стране, стоји у саопштењу.

Ово представља ново поглавље у пословању Марера Пропертис, која је своју репутацију изградила на значајним пројектима обнове и развоја на тржишту комерцијалних некретнина.

Годинама уназад, на домаћем тржишту, потражња за резиденцијалним објекатима највише класе је у порасту. Марера Пропертис и ФСК Група имају за циљ да подигну резиденцијалне пројекте на виши ниво, нудећи свеж приступ концепту, дизајну, технологији и одрживости.

МАРЕРА ПРОПЕРТИС ЈЕДАН ОД ВОДЕЋИХ ИНВЕСТИТОРА НА ДОМАЋЕМ ТРЖИШТУ

Марера Пропертис један од водећих инвеститора на домаћем тржишту, у свом портфолију поседује 200.000 м2 канцеларијског, малопродајног и индустријског простора, фокусирајући се на развој комерцијалних објеката на истакнутим локацијама у Београду и у регионалним центрима, са нагласком на иновативном и сврсисходном дизајну који задовољава потребе савременог начина живота и пословања.

Најважнији пројекти реконструкције, који су допринели да здања од значаја за историју и културу Београда добију свој нови живот, су

  • реконструкција Калемегдан бизнис центра,
  • Палате Београд и зграде БИГЗ-а,

док су пројекти у Македонској 44 и Булевару краља Александра 79 носиоци значајних архитектонских и урбанистичких признања.

У власништву компаније је и индустријски парк Победа у Петроварадину – највећи индустријски парк у Војводини, који се простире на 38 хектара, као и малопродајни објекти Форум схоппинг центар у Нишу и Форум Парк у Земуну.

РУСКА ФСК ГРУПА И МЕГА ПРОЈЕКТИ

ФСК Група послује пуних 18 година, изградивши у том периоду више од 13,8 милиона квадратних метара простора свих намена.

Sidney city Moskva

Њихови пројекти премиум класе у Москви и Санкт Петербургу, као и у Калуги, Краснодару и Приморском крају, одражавају посвећеност компаније модерним концептима становања, што је резултовало и престижним признањем Urban Design & Architecture Design Award 2023  за резиденцијални пројекат Сиднеј сити у Москви.

Структура ФСК Групе укључује сопствене производне погоне, извођаче радова, консалтинг и продају, телеком оператера и друге сродне бизнисе, који су омогућили да само у 2022. години компанија пусти у оптицај више од 500.000 новоизграђених квадрата на тржиште Русије. Сви ови ресурси у служби су оживљавања маштовитих и трансформационих резиденцијалних пројеката који суштински обнављаљу и појачавају урбану слику града и одрживост животне средине, саопштавају из Марера пропертис-а.

mareraproperties.com

ЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

ИЗНАД ХИПОДРОМА У ПЛАНУ НОВИ СТАНОВИ

НОВОГРАДЊА ПОРЕД КУЋЕ НИКОЛЕ НЕСТОРОВИЋА У КНЕЗА МИЛОША 42

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x