КОПЕРНИКУС: ЗИДАЋЕМО НАЈВИШУ КУЛУ У СРБИЈИ

(Фото: Београдске.рс, архива)

Компанија Коперникус са задовољством истиче да је на данашњој лицитацији победила конкуренцију и купила земљиште у Блоку 43 у Новом Београду на којој се тренутно налази отворени тржни центар „Бувљак“.

Вредност инвестиције износи 20 милиона евра, а на датој парцели која се простире на површини од 2,05 хектара, компанија Коперникус планира да изгради најмодернији и највећи пословни комплекс не само у земљи већ и у читавом региону.

Следећи визију успешне и друштвено одговорне компаније, као и правац развоја Београда као светске метрополе, Коперникус ће уложити средства у изградњу пословног објекта укупне површине од преко 100.000 квадратних метара. Овај комплекс објединиће не само све пословне огранке компаније Коперникус на једном месту, већ ће у свом склопу имати и најмодернији опремљен телевизијски студијски простор чија се градња планира за обе телевизије – Прву и О2.

Пословни објекат биће својеврсно ремек-дело архитектуре и дизајна. Амбициозни грађевински планови ускоро ће доживети реализацију, а престоница ће добити небодер – Коперникус Тоwер – највишу зграду која ће све задивити и променити изглед целог новобеоградског кварта и града.

О КОМПАНИЈИ КОПЕРНИКУС

 

Коперникус Цорпоратион постоји већ пуних двадесет година и важи за једну од најугледнијих и најуспешнијих компанија у Србији. Једна од главних компаративних предности компаније је широк портфолио услуга у области комуникација, медија, некретнина, угоститељства и грађевине. Коперникус Цорпоратион запошљава преко 1000 радника и важи за једну од најпрофитабилнијих од самог оснивања. Такође, у свом саставу има више од 30 кабловских канала, радијских, локалних и регионалних станица.

 

Б92

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x