КОМПЛЕТНА ЗГРАДА ,,РЕВОЛУЦИЈА“ ИЗДАТА САМО ЈЕДНОМ ЗАКУПЦУ

КОМПЛЕТНА ЗГРАДА РЕВОЛУЦИЈА ИЗДАТА ЈЕДНОМ ЗАКУПЦУ

Фото: Зграда Револуција/Београдске.рс

Целокупни пословни објекат „Револуција“ са више од 10.000 квадрата канцеларијског, малопродајног и гаражног простора, издат је једној компанији као закупцу, чему је посредовала највећа регионална консултантска компанија CBRE South Eastern Europe.

Из компаније CBRE истакли су да у овом тренутку не могу да открију ко је њихов клијент нити из које индустрије долази, пише портал bonitet.com.

„Ради се о највећој трансакцији издавања пословног простора на тржишту Београда у 2022. години. Овим смо потврдили водећу позицију коју компанија CBRE South Eastern Europe има када говоримо о трансакцијама издавања пословног простора и саветовања водећих светских и локалних компанија из широких сегмената пословања.“, истакао је Иван Стојић, руководилац одељења за пословни простор у компанији ЦБРЕ СЕЕ.

Како наводи Стојић, поред бројних трансакција издавања канцеларијског простора завршених током ове године, издавање пословног објекта „Револуција“ додатно је допринело повећању тржишног удела компаније у овом сегменту тржишта непокретности и потврђивању водеће позиције како у Србији, тако и на другим тржиштима југоисточне Европе на којима компанија послује.

„Иза сваке трансакције, без обзира на њен обим, стоји консултантски приступ, низ истраживања и анализа тржишних трендова и вредности, а пре свега разумевање пословања клијента и његових потреба. Поред експертизе самог консултанта, кључ успешне сарадње лежи и у поверењу које се гради са клијентом“, истакла је Јелена Алексић, директор сарадник у CBRE South Eastern Europe, која је у овој рекордној трансакцији заступала клијента.

Пословни објекат „Револуција“ налази се на код Вуковог споменика. Реч је канцеларијском простору А класе, који прати најновије трендове у грађевинарству и дизајну ентеријера уз примену стандарда заштите природе и КОВИД-19 превентивних елемената, као што су доток свежег ваздуха у конференцијским салама, бесконтактно отварање врата и слично.

Инвеститор пројекта је Гранит Инвест, компанија са богатом традицијом у грађевинској индутрији, док је идејно решење израдио реномирани београдски пројектни студио Забриски.

Bonitet.com

ЧИТАЈТЕ ЈОШ И: НОВИ ЖИВОТ ПОЛИТИКИНЕ СТАРЕ ЗГРАДЕ

ХИПЕРОПТИК ЗАКУПИО ПРОСТОР У БИГЗУ

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

1 1 глас
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x