Измена саобраћаја због изградње Тошиног бунара

Саобраћај у Улици Николе Добровића, на делу од раскрснице са Улицом Тошин бунар до раскрснице са Улицом генерала Михајла Недељковића биће затворен од данас до 19. априла због изградње саобраћајнице Тошин бунар, саопштено је из Секретаријата за саобраћај.

У том периоду доћи ће и до посебне организације саобраћаја у Улици Тошин бунар (део раскрснице са Улицом Николе Добровића).

За време радова возила са линија 65 и 613 ће на делу од раскрснице улица Тошин бунар и Булевар Милутина Миланковића до раскрснице улица Партизанске авијације и Марка Челебоновића, у оба смера, саобраћати следећим саобраћајницама: Тошин бунар, Стари пут Београд – Загреб, Партизанске авијације, Марка Челебоновића и даље редовним трасама.

Возила са линија 72 и 82 ће на делу од раскрснице улица Тошин бунар и Булевар Зорана Ђинђића до раскрснице улица Партизанске авијације и Марка Челебоновића, у оба смера, саобраћати следећим саобраћајницама: Стари пут Београд – Загреб, Партизанске авијације, Марка Челебоновића и даље редовним трасама.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x