ДЕЛТА КУПИЛА ХОТЕЛ РАДИСОН КОД МОСТАРСКЕ ПЕТЉЕ

ДЕЛТА КУПИЛА ХОТЕЛ РАДИСОН КОЛЕКШН КОД МОСТАРСКЕ ПЕТЉЕ

Хотел Радисон Колекшн – Стари Млин у Београду, Фото: Београдске.рс

Делта Рил Естејт (Delta Real Estate) наставља да јача свој хотелски портфолио преузимањем хотела Радисон Колекшн – Олд Мил (Radisson Collection – Old Mill) у Београду.

Тиме наставља реализацију свог плана да буде регионални лидер у хотелској индустрији, саопштено је из те компаније.

Уговор о купопродаји одобрен је од Комисије за заштиту конкуренције.

Delta Real Estate група, регионални лидер у развоју некретнина, са седиштем у Београду, управља хотелима Интерконтинентал у Љубљани, Краун Плаза и Индиго хотел у Београду, а од недавно и Радисон Колекшн – Олд Мил у Београду.

„Делта се у хотелском бизнису определила првенствено, мада не и искључиво, за конгресни туризам, за хотеле који су превасходно намењени пословној клијентели и који послују свих 12 месеци у години.

Наши хотели су високе категорије, део су познатих међународних ланаца и зато преузимање хотела Олд Мил у Београду, под брендом Радисон Колекшн, представља логичан наставак наше стратегије. Проширењем портфолија новим хотелом, уз преузимање Сава Центра чија реконструкција је у току, великим кораком се приближавамо позицији коју желимо у регионалном хотелијерству. У наредном периоду наставићемо да будемо активни на тржишту и да тражимо прилике за инвестирање у региону“, изјавио је Андреј Совровић, директор хотелског бизниса у Делта Холдингу, пословном систему којем припада и Делта Рил Естејт Група.

Хотел Radisson Collection – Old Mill одликује препознатљив дизајн и изузетна позиција.

Хотел се налази уз аутопут, готово у центру града, само 700 метара од Београдског сајма и 1,5 километар од главне железничке станице. Сава Центар, као водећа конгресна локација, удаљен је мање од једног километра. Хотел је лоциран у преуређеном објекту првог парног млина у Београду, који потиче из 19. века. Радисон Хотел нуди 236 савремених соба, укључујући 14 апартмана, са прозорима од пода до плафона који гледају на Београд. Собе су опремљене уникатним намештајем и уметничким детаљима попут осликаних зидова који су дело студија Strauss&Hillegaart.

Delta Real Estate је регионални лидер у развоју стамбених, пословних и комерцијалних некретнина. Групација управља шопинг моловима Делта Планет, објектима пословне и мешовите намене, бави се конгресним туризмом и власник је Сава Центра у Београду. У последњих 20 година изградила је више од 600.000 квадратних метара у Србији и земљама региона.

deltaholding.rs,

ЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

ДУГА НА ВИЛИНИМ ВОДАМА – НИЧЕ 2300 СТАНОВА КОМПАНИЈЕ УДИ

У ПЛАНУ ПОЛА МИЛИОНА НОВИХ КВАДРАТА У НАСЕЉУ БРАЋА ЈЕРКОВИЋ

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x