ЦРНОТРАВСКА УЛИЦА НА БАЊИЦИ ПРИВРЕМЕНО СЕ ПУШТА У САОБРАЋАЈ

ЦРНОТРАВСКА УЛИЦА НА БАЊИЦИ ПРИВРЕМЕНО СЕ ПУШТА У САОБРАЋАЈ

 

ЦРНОТРАВСКА улица данас се привремено пушта у саобраћај.

 

Завршни слој асфалта чека да се ураде тротоари и измести гасовод. До тада је омогућено аутомобилима да је користе као техничку саобраћајницу уз највишу брзину од 30 километара на сат јер завршни асфалтни слој још није постављен – написао је на свом Фејсбук профилу заменик градоначелника Горан Весић.

 

Црнотравска улица асфалтирана након проширења Фото: Беоинфо
Црнотравска улица асфалтирана након проширења Фото: Беоинфо

Он је прецизирао да динамика завршетка радова на овом пројекту иде тако да се 1. јула завршавају сви радови у Црнотравској улици од Борске до Булевара Ослобођења, док се 15. августа завршавају сви радови у Улици Саве Машковића од Војводе Степе до Булевара Ослобођења са кружним током.

 

 

– Када сви радови буду завршени повезивање улица Саве Машковића и Црнотравске са кружним таком на раскрсници са Булеваром ослобођења битно ће убрзати саобраћај и смањити саобраћајне гужве у овом делу града.

Већ пројектујемо проширење Борске и Улице Пере Велимировића у булевар са четири траке и када то изградимо спојићемо Бањицу са Булеваром патријарха Павла чија је реконструкција у току и са Мостом на Ади.

Реконструкција Булевара Патријарха од Пере Велимировића до Кошутњака биће завршена до лета, а тада почиње изградња овог Булевара од Кошутњака до Моста на Ади.

У међувремену пројектујемо петљу Ласта преко аутопута тако да ћемо булеваром са четири траке спојити Улицу Саве Машковића са аутопутем.

Биће коначно решена веза насеља Степа Степановић са овом улицом. Тако градимо унутрашњу београдску обилазницу – написао је Весић.

 

Беоинфо

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x