БЕОГРАДСКИ МЕТРО ПОТРОШИО ДВЕ ТРЕЋИНЕ БУЏЕТА ЗА ПЛАТЕ

Недавно основано Јавно комунално предузеће Београдски метро и воз је за два и по месеца рада у 2018. години потрошило 2,1 милион динара – или две трећине свог буџета – на зараде, накнаде и остале личне расходе, пише Нова економија.

ЈКП Београдски метро и воз основан је 12. октобра 2018, а његов буџет у 2018. години износио је 3,2 милиона динара, наводи се у билансу успеха који је то предузеће доставило Агенцији за привредне регистре.

Предузеће које је, како пише Нова економија, потрошило 2,1 милион на плате завршило 2018. годину са нето губитком од 109.000 динара, наводи се у билансу успеха.

Просечан број запослених у 2018. години био је четири, према подацима АПР-а. Београдски метро и воз има в.д. директора и двочлани Надзорни одбор, наводи се на сајту Агенције.

ЈКП Београдски метро и воз нема званичну интернет презентацију. Нова економија послала је на мејл адресу овог предузећа, која се наводи на сајту АПР-а, питања о буџету, активностима, броју запослених и њиховим примањима, али одговор није стигао до објављивања овог текста.

Нова економија

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x