Завршени радови у Радничкој, пуштен саобраћај

Како саопштавају из Града, јутрос су завршени радови у Радничкој улици, па је саобраћај пуштен, док наш репортер са лица места јавља да тренутно нема гужве.

Радови који су почели у четвртак стварали су велике застоје у саобраћају.

У Радничкој је урађено  око 5.500 квадратних метара новог асфалта, уграђени су нови сливници и ивичњаци а укупна вредност радова је 45 милиона динара.

„Ово је друга фаза радова, јер смо пре месец дана урадили супротну страну улице на исти начин. У наредном периоду обавићемо радове и код Београдског сајма, у Булевару војводе Мишића, а на сличан начин радиће се и Црнотравска, Булевар краља Александра изнад Цветкове пијаце, Љутице Богдана и у сваком случају трудићемо се да буде што мање заустављања саобраћаја. Наравно, извињавамо се свима којима због извођења радова реметимо устаљени ритам живота, али након свих радова Београђани ће добити много уређеније улице. Чека нас и Славија, где ћемо заједно са грађанима морати да будемо стрпљиви 150 дана како би реконструкција била обављена на најбољи могући начин, али верујем да ће Београђани бити стрпљиви и на крају задовољни, а ми ћемо учинити све да радови што краће трају „, рекао је Горан Весић, градски менаџер.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x