ВИШЕ ОД 100 БАХАТО ПАРКИРАНИХ ВОЗИЛА У ПАРКУ УШЋЕ

Више од 100 бахато паркираних аутомобила у парку „Ушће“ уклоњено је синоћ, саопштио је Паркинг сервис.

Акција је спроведена у координацији са Kомуналном инспекцијом, Саобраћајном и Kомуналном полицијом, као и Интервентном јединицом београдске полиције.

У ванредној акцији су између осталих, дизалицама „паук“ пренети и луксузни аутомобили и џипови што показује да нико није привилегован и да се прописи морају поштовати, наводе у том предузећу.

Бахато паркирање Фото: ЈКП Паркинг сервис

Директор ЈKП „Паркинг сервис“ Београд Андрија Чупковић је овом приликом апеловао на возаче да поштују прописе.

„На основу налога МУП-а и инспекције, уклањају се сви који крше закон, а захваљујући оштријој казненој политици решени смо да истрајемо у намери да тај ред и сачувамо. Нема бахатог паркирања, ни непоштовања правила.

Није наш циљ само да направимо паркове попут овог на Ушћу, већ и да сачувамо све то што смо направили. Нећемо дозволити да бахати појединци џиповима током ноћи уништавају паркове у којима се играју наша деца током дана. То што неко има џип и паркира на Ушћу не значи да је заштићен.

Уз велику подршку Управе града Београда с којом заједно спроводимо политику да за све важе иста правила, можете бити уверени да ће се у Београду знати ред док смо ми надлежни за решавање ових проблема”, рекао је Чупковић.

 

Паркинг сервис

 

Читајте још: Паркирање које је разбеснело једну маму на Врачару

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x