У БЛОКУ 31 КОД МЕРКАТОРА КРЕТАЊЕ ЈЕДНОСМЕРНО

У БЛОКУ 31 КОД МЕРКАТОРА КРЕТАЊЕ ЈЕДНОСМЕРНО

Због проблема са паркирањем уводи се једносмерно кретање кроз блок 31. Фото: Секретаријат за саобраћај

Секретаријат за саобраћај обавештава суграђане и становнике новобеоградског Блока 31 да је у претходном периоду вршена анализа постојеће саобраћајне ситуације у домену утицаја постојећег режима на проточности саобраћаја.

Анализе су показале да је због велике атракције зоне административних и трговинских садржаја изражена појава великог број кратковремено непрописно паркираних аутомобила у овој зони те да на тај начин  ремети постојећу проточност саобраћаја, као и да би се изменом постојећег режима саобраћаја у појединим саобраћајницама и успостављањем система једносмерног режима саобраћаја на унутарблоковским саобраћајницама могло повољно утицати на побољшање постојеће проточности саобраћаја у Блоку 31.

У БЛОКУ 31 КОД МЕРКАТОРА КРЕТАЊЕ ЈЕДНОСМЕРНО

На захтев градске општине Нови Београд и станара Блока 31, а у циљу унапређења постојеће прочности саобраћаја Секретаријат за саобраћај је издао решење ЈКП „БЕОГРАД-ПУТ“, којим је предвиђено редефинисање постојећег режима унутар блока и увођење система једносмерних саобраћајница. 

Реализација измењеног режима саобраћаја предвиђена је у наредних 10 дана.

Овакав вид анализе постојећег режима саобраћаја на територији града  Београда вршиће се и у наредном периоду., наводи се на сајту Секретаријата за саобраћај.

У Зонама у којима се на основу анализа установи потреба за редефинисањем режима саобраћаја, Секретаријат за саобраћај ће издати решење којим ће се унапредити проточност и безбедност саобраћаја свих учесника у саобраћају.

bgsaobracaj.rs

ЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

ДЕТАЉИ ДРУГЕ ФАЗЕ ПРВЕ ЛИНИЈЕ БЕОГРАДСКОГ МЕТРОА

УМИКА ИНВЕСТ ЋЕ ГРАДИТИ ЗГРАДУ У УСТАНИЧКОЈ


ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x