У 2024. КРЕЋЕ ИЗГРАДЊА ХОТЕЛА У AIRPORT CITY КОМПЛЕКСУ

AIRPORT CITY HOTEL MARRIOT 2

Прва од три зграде у Омладинских бригада се већ гради. Следећи темељ у низу градиће се у 2024. години и намењен је новом хотелу. Фото: Београдске.рс

AFI Europe Serbia објавио стратешко партнерство са компанијом Marriott International.

Градиће се Marriott хотел у оквиру реномираног пословног парка Airport City Belgrade, саопштено је из те компаније.

Демонстрирајући своју посвећеност иновацијама и напретку, AFI Europe Serbia је остварила партнерство са ланцем хотела Marriott International, наглашавајући своју посвећеност изврсности. Овај заједнички подухват представља кључни моменат и показује снажну одлучност компаније AFI Europe Serbia да континуирано унапређује квалитет својих пројеката.

Упуштајући се у трансформацијске пројекте као што су Airport city Belgrade, Business Garden, Skyline Belgrade и нови пословни парк Afi city Zmaj, компанија Afi Europe Serbia оставила је неизбрисив траг на хоризонту града и и позиционирала Београд као истакнути пословни центар у Европи.

„Велико ми је задовољство што имам прилику да најавим почетак овог перспективног партнерства. Комбинујући изврсно глобално искуство које има компанија Marriott International са посвећеношћу наше компаније AFI Europe Serbia, настављамо да имплементирамо иновације у свету пословних простора и пословних паркова. Наша визија је креирање јединственог концепта који ће додатно улепшати пословно лице Београда. Посвећени смо сталном унапређењу квалитета зарад добробити свих наших клијената, а ово је још један корак у том континуираном процесу“, рекао је Адир Ел Ал, директор компаније AFI Europe Serbia.

ГРАД УНУТАР ГРАДА

Верно пратећи концепт „град унутар града“, Airport city Belgrade је еволуирао у највећи, најфункционалнији и најлепши пословни парк у Србији, али и региону. Будући Marriott хотел биће идеална надоградња, која ће обогатити концепт ове динамичне пословне заједнице.

Као интегрални део овог просперитетног окружења, AC Hotel by Marriott Beograd биће смештен унутар једне од три нове јединствене зграде на самом почетку пословног парка Airport city Belgrade. Овај стратешки положај има за циљ да унапреди боравак свих закупаца, допуњујући постојећи спектар садржаја који укључује банке, кафиће, ресторане и продавнице. Са процватом заједнице која броји преко 140 домаћих и међународних закупаца, овај комплекс представља право пословно седиште свих успешних лидера.

Паралелно с проширењем Airport city business авеније, AC Hotel by Marriott Beograd ће се посебно истаћи на самом улазу у Airport city.

Са укупно 209 соба и четири звездице, као престижни пословни хотел са конгресним центром, овај визионарски концепт заправо симболизује спој бизниса и угоститељства.

„Узбуђени смо што доносимо наше богато корисничко искуство на тако обећавајућу дестинацију као што је главни град Београд“, рекла је Силвија Ловрета, сениор директор за међународни развој хотела у југоисточној Европи, International. „AC Хотел је један од од 30 најистакнутијих брендова у портфолију Marriot bonvoy, дизајниран, префињен, прилагођен и осмишљен тако да обезбеди свим гостима беспрекорно искуство. Сваки AC Хотел има наменски дизајниране препознатљиве просторе, који омогућавају савршену равнотежу форме и функције. Срећни смо што у сарадњи са AFI Europe Serbia ширимо наше присуство у Србији“, додала је Силвија Ловрета, сениор директор за међународни развој хотела у југоисточној Европи, International.


Почетак изградње хотела AC Hotel by Marriott Belgrade заказан је за 2024.годину.

Ова сарадња наглашава чврсту посвећеност подстицању иновација у Србији и обликовању будућности пословања и угоститељства кроз заједничке напоре.

О компанији AFI Europe Serbia

AFI Europe Serbia је реномирани изралески инвеститор и један од најпрестижнијих у Србији и региону. Ова компанија творац је првог пословног парка у Београду, Airport city Belgrade, као и првог кондоминијума у самом центру града Business Garden. AFI Europe Serbia је и творац стамбено-пословног комплекса Skayline Belgrade, који се већ налази на листи најпрепознатљивијих и најлепших симбола престонице.

Најновији пројекат израелског инвеститора је AFI city Zmaj, нови бизнис парк, модеран и иновативан пословни комплекс будућности, који доноси светске стандарде пословања у наш регион.

Пројекти AFI Europe Serbia потенцијалним закупцима пружају сигурност инвеститора који је годинама присутан на нашем тржишту и представља синоним за квалитет, одговорност и посвећеност.

Promo, Blic, Danas,

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

1 Коментар
Највише гласова
Најновије Најстарије
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
Cilokin Nasud
Cilokin Nasud
3 месеци пре

Kada će kompletno renoviranje Zelenog venca sa… Читај даље »

1
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x