Савамала: Багери отишли после преподневног чишћења шута

Након што су однели део шута насталог рушењем објеката у изборној ноћи, два багера са ознакама ЈКП „Београд пут“ и „Водовод и канализација“ отишли су из Херцеговачке, јавља наш репортер који прати ситуацију.

Према речима очевидаца, багери су се појавили јутрос око пола осам са решењима о рушењу, које је подељено власницима објеката. Наш репортер Милош Старчевић јавља да су на терену били и припадници полиције, као и представници Града. Секретаријат за инспекцијске послове Града Београда, наложио је раније Дирекцији за имовину Републике Србије да рашчисти парцелу на којој се налазе срушени објекти. Поједини власници објеката за медије су изјавили да је решење о рушењу, које гласи на име Дирекције за имовину непотписано.

У документу који је подељен власницима срушених објеката стоји и да жалба на ово решење не одлаже извршење, пренео је портал Инсајдер.нет.

Више јавно тужилаштво дало је налог полицији да истражи случај рушења објеката у Савамали и достави извештај о утврђеним чињеницама, док је Заштитник грађана Србије Саша Јанковић најавио да ће за неколико дана бити готов његов извештај о рушењу објеката у Савамали.

До тада без одговора и даље стоји питање – ко су људи с фантомкама који су учествовали у рушењу?

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x