Продужени радови на Тошином бунару, затворен саобраћај

Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда продужиће радове на изградњи саобраћајнице Тошин бунар, при чему ће доћи до затварања саобраћаја у Улици Николе Добровића, на делу од раскрснице са Тошиним бунаром до раскрснице са Улицом генерала Михајла Недељковића, и посебне организације саобраћаја у Улици Тошин бунар (део раскрснице са Улицом Николе Добровића). Радови ће се обављати од 20. до 30. априла.

Током извођења радова доћи ће до промене режима рада линија јавног градског превоза па ће возила са линија 65 и 613 на делу од раскрснице Тошиног бунара и Булевар Милутина Миланковића до раскрснице улица Партизанске авијације и Марка Челебоновића, у оба смера, саобраћати следећим саобраћајницама: Тошин бунар, стари пут Београд–Загреб, Партизанске авијације, Марка Челебоновића и даље редовним трасама.

Возила са линија 72 и 82 ће на делу од раскрснице Тошиног бунара и Булевара Зорана Ђинђића до раскрснице улица Партизанске авијације и Марка Челебоновића, у оба смера, саобраћати на следећи начин: стари пут Београд–Загреб, Партизанске авијације, Марка Челебоновића и даље редовним трасама.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x