На сајму запошљавања у понуди 2000 радних места

Градоначелник Београда Синиша Мали посетио је данас други Београдски сајам запошљавања и пракси, на коме је 80 предузећа понудило 2.000 нових радних места.

Градоначелник је истакао да је овај сајам запошљавања један од најуспешнијих градских пројеката.

„Прошле године на овом сајму од 1. 700 понуђених места, само у једном дану је 1.500 грађана нашло посао. Ове године ће бити понуђено 2.000 радних места, различитих профила и степена квалификација, због чега очекујемо да још више људи нађе запослење. Самим тим овај сајам у потпуности оправдава своје постојање, посебно када је реч о запошљавању младих,“ истакао је Мали.

Он је навео да ће Град Београд наставити са подршком привредним субјектима у престоници, како би повећали своју конкурентност, проширили капацитете и запослили што више грађана.

Неке од компанија које ће се представити су и „Вулкан издаваштво”, „Ер Србија” „Кетеринг”, „Фриком”, „Хлеб и кифле”, „Делез Србија”, „Цептер интернешенал”, „Ернст & Јанг”, „Геосонда” и „Копаоник”, а четири фирме понудиће и професионално усавршавање кроз стручну праксу за 45 младих незапослених особа.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x