ТОКОМ ВИКЕНДА ЗАТВАРАЈУ ЦЕНТАР ГРАДА ЗБОГ НЕКОЛИКО МАНИФЕСТАЦИЈА

МАЛИ ПРИВРЕДНИЦИ ТРАЖЕ ПОДРШКУ

Петак поподне и субота од 11 часова, резервисани су за пробу, односно, централну манифестацију промоције најмлађих официра Војске Србије.

Локација: Испред Дома Народне скупштине.

У суботу ће од 19 часова бити одржан и протест опозиције, док ће дан касније од 17 часова бити одржана ,,Прајд” шетња.

ПРОМОЦИЈА КАДЕТА

Током промоције кадета, данас од 16.30 до 22.30 сати, као и у суботу од 8.00 до 14.30 сати за саобраћај ће бити затворене поједине централне улице.

То су: Трг Николе Пашића, Таковска од Светогорске до Булевара краља Александра, Булевар краља Александра од Београдске до Кнеза Милоша, Кнеза Милоша од Немањине до Булевара краља Александра, Дечанска од Теразијског тунела до Трга Николе Пашића, Ресавска од Крунске до Булевара краља Александра, као и Влајковићева од Трга Николе Пашића до Мајке Јевросиме.

ПРАЈД ШЕТЊА

Окупљање учесника почиње од 16 часова на Тргу Славија, а шетња ће кренути сат времена касније и то Улицом краља Милана, Тргом Николе Пашића поред Игуманове палате, Скупштине града Београда и Народне скупштине, па онда кроз Кнеза Милоша до зграде Владе Републике Србије. Након кратког обраћања пред Владом, Прајд продужава до парка Мањеж, где се одржава журка на отвореном и музички програм који трају до 23 часа.

 

Београдске.рс, Блиц

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

Остави коментар