Измене у саобраћају због радова (Тошин бунар, Марије Бурсаћ)

Продужење радова на изградњи саобраћајнице Тошин бунар

Радови на изградњи саобраћајнице Тошин бунар, које изводи Дирекције за грађевинско земљиште, биће продужени, због чега ће саобраћај у том делу града бити под посебном оргранизацијом до 19. маја, саопштено је из Секретаријата за саобраћај.

Саобраћај ће бити затворен у Улици Николе Добровића, на делу од раскрснице са Улицом Тошин бунар до раскрснице са Улицом генерала Михајла Недељковића, са посебном организацијом саобраћаја наТошином бунару (део раскрснице са Улицом Николе Добровића).

Због извођења ових радова, линије градског превоза саобраћаће измењеним трасама. Возила линија 65 и 613, на делу од раскрснице Тошин бунар – Булевар Милутина Миланковића до раскрснице улица Партизанске авијације и Марка Челебоновића, у оба смера, ићи ће саобраћајницама: Тошин бунар, Стари пут Београд – Загреб, Партизанске авијације, Марка Челебоновића и даље редовним трасама.

Линије 72 и 82 ће, на делу од раскрснице Улице Тошин бунар са Булеваром Зорана Ђинђића до раскрснице Партизанске авијације и Марка Челебоновића, у оба смера, саобраћати саобраћајницама: Стари пут Београд – Загреб, Партизанске авијације, Марка Челебоновића и даље редовним трасама.

На измењеном делу трасе возила ће користити сва постојећа стајалишта, док ће стајалиште „Стари аеродром” у Улици Тошин бунар бити привремено укинуто у смеру ка Војвођанској улици.

Посебна организација и затварање саобраћаја у улицама Марије Бурсаћ и Франца Прешерна

У улицама Марије Бурсаћ и Франца Прешерна доћи ће до посебне организације саобраћаја и затварања појединих деоница због најављених радова ЈП Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Београда, саопштено је данас из Секретаријата за саобраћај.

Извођење радова и затварање Улице Марије Бурсаћ по деоницама планирано је од 3. до 20. маја, док ће посебна организација саобраћаја у Франца Прешерна бити успостављена од 21. до 25. маја.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x