Бициклисти: Поправка или оставка! Мали: Нема разлога за протесте.

Од Трга Републике до тржног центра „Ушће“ и назад, до Скупштине града –  тако је изгледала рута којом су се 60. пут провозали београдски бициклисти захтевајући поправку леве стране Бранковог моста која је скоро три године затворена. Током њихове вожње улице су биле затворене за саобраћај, а главна порука скупа је „Поправка или оставка“, што значи, како бициклисти објашњавају, да се од власти очекује да дају јасан рок за сређивање оштећења на мосту или да у супротном поднесу оставке.

https://twitter.com/uzbbgd/status/713774890277543936

Градоначелник Београда Синиша Мали одговорио је да нема разлога за протесте јер ће градске власти у кратком року средити оштећења на мосту, која су, како је навео у изјави за медије, проблем наслеђен од претходне власти.

https://twitter.com/uzbbgd/status/713778981737209856

„Имамо озбиљан проблем са том левом страном, завршавамо пројекат реконструкције који ради Мостоградња, то нас кошта од пет до шест милиона евра и ми ћемо тај новац обезбедити“, рекао је Мали и додао да је власт у претходном периоду проблеме решавала заједно са бициклистима, а да је последњи пример био израдња савске променаде када је бициклистима омогућено да околном трасом користе тај део.

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА ПРОЧИТАТЕ

0 0 гласови
Гласање за чланке
Региструј се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, испод текста можете да пошаљете коментар.x