ЗБОГ СНИМАЊА СЕРИЈЕ ОБУСТАВЉАЈУ САОБРАЋАЈ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА

Током снимања серије „Сил тим” (Seal team) саобраћај у Београду  привремено затворен од 9.30 до 11.30 сати у Улици Теразије, део од раскрснице са Призренском до Палате „Албанија”, као и део од Палате „Албанија” до Улице краља Милана од 11 до 13 сати.

На тој деоници ће возила јавног превоза са линија 29А и 31 током снимања серије вршити промену смера кретања на Тргу Славија, док ће возила са линије 27 саобраћати до терминуса „Трг републике” Булеваром краља Александра, Дечанском, Браће Југовића, Француском и Трг републике, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз, преноси Танјуг.

У недељу, 11. августа, саобраћај ће бити потпуно затворен на Тргу Николе Пашића, на делу од Теразија до Таковске, као и од Дечанске ка Таковској од 7 до 15 сати.

Истовремено ће бити спроведена и повремена обустава саобраћаја од три до пет минута, уз асистенцију полиције у Улици краља Милана, део између Трга Николе Пашића и Теразија, од 7 до 19 сати.

Током снимања на Тргу Николе Пашића, возила са линија јавног превоза 5А, 24 и 26 саобраћаће Булеваром краља Александра, Таковском, Цвијићевом, Венизелосовом, Француском, Цара Душана и даље редовном трасом, наводи се на сајту Градске управе.

Како се додаје, возила са линије 27 ће ићи Булеваром краља Александра, Таковском, Цвијићевом, Булеваром деспота Стефана до Трга републике, возила са линија 37, 44 и 58 саобраћаће улицама Таковском, Цвијићевом, Венизелосовом и даље редовном трасом.

Возила са линија 65 и ЕКО 1 ићи ће Булеваром краља Александра, Таковском, Светогорском, Македонском, Дечанском (Нушићева у смеру Б) и даље редовном трасом, а возила са линије АДА1 улицама Трг републике, Булеваром деспота Стефана, Цвијићевом, Таковском, Кнеза Милоша и даље редовном трасом.

 

Политика

Facebook
Twitter
Instagram

Напишите коментар