ВОЗАЧ ГСП-А НАПАДНУТ СУЗАВЦЕМ

АУТОБУС

(Фото: Архива)

Саобраћајни синдикат саопштио је да је у Улици Александра Дубчека дошло до напада на на возача ГСП-а на линији 83 и да је возач лакше повређен када га је возач путничког возила испрскао сузавцем у очи.

Инцидент се догодио у 11.05 на станици код „Обуће Београд” када је возач из путничког возила који се кретао из супротног смера прешао преко пуне линије да би ушао на паркинг а затим је препречио пут аутобусу и пришао до врата да се физички обрачуна са возачем аутобуса због те ситуације у саобраћају.

Синдикат је навео да је током инцидента аутобус био пун путника и да је возач доживео стрес због напада, а полиција обавја увиђај.

„Саобраћајни синдикат осуђује овај последњи у низу свакодневних напада и сматра да ће се број физичких и вербалних напада у наредном периоду све више повећавати зато што нико од надлежних не приступа одговорно и не схвата овај проблем довољно озбиљно. Проблем напада на возаче у јавном превозу може се решити квалитетним видео надзором у возилима, кабинама као и оштријом казненом политиком према нападачима”, наводи се у саопштењу које преноси Бета.

 

Политика

Facebook
Twitter
Instagram

Скорашњи чланци

Напишите коментар