РАДИКАЛИЗАЦИЈА: ТАКСИСТИ ОД 14 ДО 17 ЧАСОВА БЛОКИРАЈУ И СЛАВИЈУ

(Фото: Београдске.рс)

Таксисти су одлучили да појачају притисак на јавност због својих захтева, па ће данас и целе недеље возилима блокирати центар града од 14 до 17 часова.

Поред уобичајених локација које ће бити затворене, попут Трга Николе Пашића, Улице кнеза Милоша, Таковске, потеза од Славије до Савског трга, дела Булевара краља Александра, сада треба очекивати и потпуно паралисање саобраћаја у Булевару ослобођења, Макензијевој, Београдској, Краља Милана, дакле свим саобраћајницама које воде од Славије у различите делове града.

Окупљања таксиста почела су на четири “стандардне” локације: Обреновачком путу (Чукарица), у Блоку 70 (Нови Београд), код бивше хале “Пионир” (Палилула) и у Кумодрашкој улици (Вождовац), одакле ће у шест, а не као до сада у четири колоне, кренути ка центру града.

МУП: БЕЗ БЛОКАДЕ АУТОПУТА

Полицијска управа за град Београд саопшзила је да је за данас пријављено јавно окупљање у покрету, од стране Синдиката такси возача и аутопревозника „Независност”, али у пријави није наведено да ће мост „Газела” у Београду бити блокиран.

Полиција свакако неће дозволити било коме да блокира ауто-пут, истиче се у саопштењу МУП-а Србије.

 

Београдске.рс, Блиц

Facebook
Twitter
Instagram

Скорашњи чланци

Напишите коментар