ОЧЕКУЈЕ НАС БЛОКАДА ЦЕНТРА. СТИГАО ЕРДОГАН, А СТИЖУ И ТАКСИСТИ

(Фото: Београдске.рс)

 

Председник Турске Реџеп Ердоган допутовао је у дводневну посету Србији.

 

Његово кретање по граду првенствено је оријентисано на Нови Београд, односно Палату Србија, међутим, није искључено да ће постепених затварања улица бити и у старом делу града.

У међувремену, иако је најављено да неће угрозити кретање по граду, таксисти су у подне као и прошле недеље кренули са четири локације ка центру, где ће одржати још један протест.

– Настављамо са протестима по истом систему и сатници као и прошле недеље. Дакле, окупљање на четири локације од 12, сат времена касније креће протестна вожња ка центру града, односно до зграде Владе Србије где остајемо до 15 часова – рекао је Александар Бијелић, један од вођа такси протеста.

– Вест која се појавила у неким медијима да таксисти неће изаћи на улице је чиста дезинформација. Таксисти ће дефинитивно изаћи на протесте, никада нисмо ни размишљали да их прекинемо, само их данас нећемо радикализовати због посете турског председника Ердогана, пошто не желимо да од наших еснафских проблема правимо међународни проблем и шаљемо лошу слику о Србији – рекао је за Н1 Бошко Вукојевић, представник Уговорне привредне такси коморе.

 

Београдске.рс, Н1, Блиц

Facebook
Twitter
Instagram

Скорашњи чланци

Напишите коментар